Köping

Eskilstuna

Vi är din självklara svetsleverantör

Köping

Vi är din självklara svetsleverantör

Eskilstuna

Köping

Vi är din självklara svetsleverantör

Eskilstuna

Köpvillkor

Köpvillkor

Beställning

sundholmwelding.se säljer endast till kunder inom Sverige. Alla priser på hemsidan är inklusive moms.

I samband med beställning registrerar Sundholm Welding AB dina uppgifter i ett kundregister. Läs mer i vår integritetspolicy. Om du vill ändra dina adressuppgifter eller bli borttagen ur registret går det bra att skriva/maila till oss.

Åldersgränsen vid postorderköp är 18 år. Är du under 18 år krävs målsmans underskrift.

Betalsätt, privatpersoner

Payson checkout

I samarbete med Payson erbjuder vi betalning med Payson Checkout. Payson Checkout samlar alla de viktiga betalsätten i en och samma lösning. Du kan välja mellan kortbetalning och faktura (betalningsalternativen kan variera över tid). Du bestämmer själv vilket betalsätt du vill använda i kassan, innan du bekräftar köpet. 

Faktura innebär att du får hem varorna innan du betalar. Du kan sedan välja att antingen betala hela beloppet på en gång eller dela upp det i mindre delar. Förfallodatum kan skilja sig åt och framgår på den faktura eller delbetalningsavi som skickas till dig. Leveranssätt samt eventuella avgifter som tillkommer visas i kassan innan du bekräftar köpet. En mindre kreditprövning görs, som i vissa fall innebär att en kreditupplysning tas.

Vid försenad eller utebliven betalning debiteras en förseningsavgift samt dröjsmålsränta.

Användarvillkor för payson: https://www.payson.se/sv/anvandarvillkor/

 

Betalsätt, företag

Payson Checkout

I samarbete med Payson erbjuder vi betalning med Payson Checkout. Payson Checkout samlar alla de viktiga betalsätten i en och samma lösning. Du kan välja mellan kortbetalning, faktura eller delbetalning (betalningsalternativen kan variera över tid). Du bestämmer själv vilket betalsätt du vill använda i kassan, innan du bekräftar köpet. 

Faktura eller delbetalning innebär att du får levererat varorna innan du betalar. Förfallodatum kan skilja sig åt och framgår på den faktura som skickas till företaget. Leveranssätt samt eventuella avgifter som tillkommer visas i kassan innan du bekräftar köpet.

Vid försenad eller utebliven betalning debiteras en förseningsavgift samt dröjsmålsränta.

Allmänna villkor för Payson: https://www.payson.se/sv/anvandarvillkor/

Leasing, företag

I samarbete med Wasa Kredit, erbjuder vi leasing med leasingavtal med Wasa Kredit.

Klicka här för att läsa mer om köp med försäkring

Klicka här för att läsa mer om köp utan försäkring

Mer info om Wasa Kredits köpvillkor: Klicka här

Leverans

Leverans sker inom 1-3 dagar från det att vi fått din beställning. Vid eventuell slutförsäljning av en vara kontaktar vi dig via telefon eller email.

När vi har plockat din beställning och bokat den för upphämtning får du ett leveransbesked till din mail med ett spårningsnummer. Med hjälp av spårningsnummret kan du enkelt spåra din leverans. Leveransadress går inte att ändra i efterhand, detta måste göras i samband med köpet och måste identifieras med Mobilt BankID på hemsidan. Var därför noga med att ange rätt leveransadress när du beställer och kontrollera en extra gång. 

Vi skickar godset med Postnord. Vid leverans av större och tyngre gods kan i vissa fall lossningshjälp med truck behövas. För de varor som kräver truckhjälp finns informationen på produkten. Postnord levererar varorna dagtid 08:00-16:00 måndag till fredag.

Vid pallgods kommer du som privatperson att bli aviserad av Postnord om utleverans och avtalar själv en tid, 08:00-16:00 måndag-fredag. Företagskunder blir inte aviserade. Om du inte är anträffbar på den aviserade tiden debiteras du för de kostnader som kan uppstå för en så kallad bomkörning.

För pallgods gäller transport fram till din tomtgräns på körbar väg. Om du bor i ett flerfamiljshus/lägenhet levereras varorna till porten. Om det finns leveranshinder t ex en vägbom eller låst grind levereras varan så långt fram det finns körbar väg.  

Paket som skickas med Postnord hämtas hos ditt ombud. Du får en SMS-avisering och du behöver legitimera dig när du hämtar ditt paket. Ditt paket ligger kvar i 7 dagar innan det skickas i retur till oss. För ej utlösta paket tar vi ut avgift på den ursprungliga fraktkostnaden. 

Ångerrätt (Gäller ej företag)

Du har som postorderkund ångerrätt i 30 dagar från inköpsdatumet. Om du inte är nöjd med en vara skickar du tillbaka den och betalar för returfrakten. Varan ska skickas tillbaka i originalförpackningen i rengjort och oförändrat skick tillsammans med retursedel och faktura.

Specialbeställningar återköps inte. Packa varan väl, eventuella transportskador till Sundholm Welding AB står du själv för. Sundholm Welding AB löser inte ut paket mot postförskott eller efterkrav. Återbetalning av varans pris och fraktkostnad sker inom 14 dagar från det att säljaren mottar meddelande om att avtalet hävts. Vid delretur förbehåller vi oss rätten att endast återbetala varans pris eftersom fraktkostnaden är samma oavsett antal och vikt.

Transportskador

Om varan har transportskadats ska du anmäla detta direkt till chauffören eller senast efter 3 dagar till fraktbolaget som gör en skadeanmälan. Fyll i och skicka med retursedeln som vi bifogar med leveransen. Sundholm Welding AB står för fraktkostnaden av ersättningsvaran. Vid felleverans står Sundholm Welding AB för eventuell extra fraktkostnad.

Garanti

Vi lämnar 1 års garanti vid fabrikations eller materialfel från det ursprungliga inköpsdatumet. Spara alltid din faktura/följesedel som gäller som garantisedel. Varan ska inte ha utsatts för onormal användning eller vanvård och garantin omfattar inte slitagedelar och förbrukningsvaror. Garantin gäller inte om felet beror på en olyckshändelse efter att du fått varan eller om du låtit bli att följa skötsel- och serviceanvisningar. Sundholm Welding AB förbehåller sig rätten att reparera varan eller byta ut den.

Reklamation

Enligt konsumentköplagen har du som kund alltid 3 års reklamationsrätt från inköpsdatum. Om du upptäcker att din vara har ett ursprungligt fel ska du meddela Sundholm Welding AB detta inom skälig tid, vilket anses vara längst 2 månader efter fel upptäckts. Om felet upptäckts efter avtalad garantitid löpt ut ska du som kund bevisa att felet är ursprungligt och funnits där från början. Vid eventuell tvist kan du vända dig till Allmänna Reklamationsnämnden (ARN) eller EU-kommisionens onlineplattform – European Commision Online Dispute Resolution (EU ODR) för alternativ tvistlösning.

ARN: https://www.arn.se

Allmänna Reklamationsnämnden
Box 174
101 23 Stockholm

EU ODR: https://ec.europa.eu/odr