lincoln electric

CNC Plasmaskärare

The Torchmate 4400 är en kraftfull färdigmonterad CNC plasmaskärare. Som är designad för att komma igång fort med skärningen. Målet med designen för Torchmate 4400, var att kunna utrusta kunderna med en high-end maskin som får plats hos dem flesta små till medelstora verksamheter.

Lincolns kunder har berättat att dem tre viktigaste attributen en CNC plasma ska ha är: skärhastighet, skärkvalitet och att kunna repetera processen om och om igen. Det globala designteamet för lincoln fokuserade på dom tre attributen. Resultaten överträffade allas förväntningar som man kommer att leverera hädanefter till sina kunder.

Allt du behöver ingår

Torchmate 4400 kommer med allt man behöver för att komma igång. Det enda man behöver är tryckluft, ström, jordkabel och vatten.

 

CNC plasmaskärare

Monterad på 30 minuter

Här ser vi en timelapse på hur fort man kan komma igång efter man investerat i en Torchmate. Vi rekommenderar att man följer intruktionsboken när man installerar och monterar Torchmate. Du kommer behöva ha förberett din verksamhet för att kunna installera din Torchmate så här snabbt.

Teknisk specifikation

Torchmate 4400

Torchmate 4800

Demo eller offertförfrågan

Är du intresserad av en gratis offert på en Lincoln Torchmate maskin? Skriv ned dina uppgifter i formuläret så kontaktar vi dig. Du kan även ringa oss om ditt intresse av Torchmate.

CNC plasmaskärare

Demo eller offertförfrågan

Är du intresserad av en gratis offert på en Lincoln Torchmate maskin? Skriv ned dina uppgifter i formuläret så kontaktar vi dig. Du kan även ringa oss om ditt intresse av Torchmate